UNLEASH YOUR STRONGEST, healthiest SELF

I push my clients to look and feel amazing

Trainer

jalkob owens

Antrenamente

Performanța sportivă se obține mai rapid dacă toate „rotițele” funcționează în beneficiul aceluiași mecanism, iar noi, Team Run și sportivii pe care îi antrenăm suntem o echipă puternică, plină de entuziasm și dorință de performanță.

Pachet de baza

300 RON/Luna

Pachet premium

500 RON/Luna

testimoniale

“Înainte de toate, aş vrea să felicit persoanele responsabile pentru realizarea acestui proiect. Atât Radu, Marius cât și Mihai fiind foarte buni practicanți ai acestui sport, nu pot spune decât lucruri minunate, alături de ei am avut parte de informații utile care m-au ajutat pe parcurs făcând acest sport mult mai ușor și mult mai plăcut. De asemenea, de subliniat ar fi modul de comunicare, de abordare, creativitate, comportament, respectiv dedicația acestora în antrenamentul meu de zi cu zi. Antrenamentele organizate de Team Run sunt bazate pe un know-how complex, cuprind toate ramurile din aria aferentă; suportul celor trei este suficient pentru a înțelege și reține noțiunile de bază și importanța acestei discipline. Ca o concluzie la cele menţionate mai sus, pot spune că am acumulat, într-un timp foarte scurt, cunoştinţe foarte utile și nu pot să nu recomand tuturor celor interesaţi să evolueze sau să se autodepășească să participe cu încredere la acest proiect. “
Falca Dumitru
"Totuși, de fiecare dată când am pus în aplicare ce am ”furat” de la Radu și de la Marius, progresul a fost vizibil chiar și pentru unul ca mine, care trăiește în regim de corporatist, în fiecare zi până la orele 18.00 – 19.00. Și mi-am dat seama că ce spun ei nu sunt povești, ci strategii venite de la cineva care știe despre ce vorbește, pentru că face așa ceva la un nivel foarte înalt. În plus, m-a atras capacitatea lor de a structura in mod inteligent si ușor de înțeles un program bine gândit și adaptat ”clientului”, bazat pe obiective, termene, evaluarea progresului etc.; într-un cuvânt, băieții au competență în cel mai pur stil atunci când vine vorba să îi facă și pe alții, ca mine sau ca tine, să devină mai sportivi decât sunt. "
Florin Glinta
"Chiar și un dependent de sport se mai poate plictisi de ce face și cam în perioadă în care nu prea știam cum să renunț la concursurile de alergare și să mă concentrez mai mult pe ciclism și triatlon, unde se aleargă mai puțin, am avut norocul să întâlnesc o gașcă haioasă, care se antrena împreună, în București și la munte. M-am lipit de ei și dintr-o data antrenamentele de alergare au prins viață și nu au mai fost așa de plictisitoare. Trei dintre ei, Radu Milea, Marius Ionescu și Mihai Șerban s-au hotărât să transmită și altora cunoștințele și pasiunea lor și au format firmă de antrenorat Team Run. Prima lor misiune e să mă transforme dintr-un avion de bombardament într-unul de vânătoare, invizibil și nu văd de ce nu ar reuși, atâta timp cât au cunoștințele și creativitatea necesară, sunt serioși și nu în ultimul rând haioși."
Ilie Razvan
"Întotdeauna mi-au plăcut provocările pe toate distanțele, începând cu 5km, semimaraton, maraton și până la distanțe de peste 100 km. Aveam cunoștințe de bază despre antrenamente și nu-mi lipsea niciodată tăria de a termina fiecare antrenament fără să știu că am dat totul, dar parcă totuși ceva îmi lipsea și nu obțineam rezultatele dorite. În ultimii 2 ani de când am început antrenamentele cu echipa TeamRun am găsit echilibrul și consilierea de care aveam nevoie în pregătirea mea și bine înțeles au început să apară și rezultatele. TeamRun este fără îndoială echipa care este pregătită să răspundă nevoilor tuturor, începând de la cei care vor să facă primii pași în alergare și până la sportivii care vor să facă performanță. TeamRun este echipa cea mai completă, având cunoștințe în alergarea pe pistă, șosea, trail, orientare și alergare montană. "
Daniel Stroesu

Contact Us

1408 Blocks Valley, Sydney, 
NSW 2060, Australia

(+61) 555-1408
info@blocksvalley.com