Comunitatea Team Run

Fă cunoștință cu noua ta echipă

Antreneaza-te cu noi!

Radu Milea

Running Coach

“Sportul a fost întotdeauna o prezență constantă în viața mea în ultimii 25 de ani. Am început cu fotbalul de mic, dar am trecut prin mai toate sporturile apoi, ca orice copil. Iar în anul 1999 împreună cu niste colegi de clasă am decis că ne place să alergăm prin pădure și am continuat pe drumul orientării sportive, ghidați de antrenorul nostru de atunci Lucian Gălățeanu. Experiența acumulată în perioada 2000 – 2010, timp în care făceam multă alergare montană fără să știu că așa se numește sportul pe care îl practicam, mi-a permis să debutez la MPC în 2010 și apoi să obțin în 2011 primul podium la EcoMarathon pentru ca apoi să căștig primul ultra individual organizat la noi, în 2012 la Ciucas X3. Toată experiența acumulată în peste 20 de ani de sport de performanță, toate greșelile pe care le-am făcut și trait pe propria piele, dar și dorința de a fi în mijlocul comunității mi-a deschis doua direcții majore în viață: organizarea de evenimente de alergare și coaching-ul/mentorship-ul astfel luând naștere Team Run, împreună cu Marius Ionescu și Mihai Șerban, la începutul anului 2015. Între timp am acumulat deja 6 ani de experiență în acest domeniu, peste 120 de sportivi ghidați către atingerea obiectivelor visate și peste 20 de alergători cu care lucrez de cel puțin un an de zile. Proiectul Team Run va continua să acumuleze experiență și alături de noua echipă ne propunem să continuăm misiunea de a ajută comunitatea alergătorilor din România să performeze, indiferent de nivel, dar în același timp să păstreze plăcerea de a face sport. Te aștept în echipa noastră!”

Antreneaza-te cu noi!

Monalisa Puruhniuc

Mental Coach

“Sunt om de business încă dinainte să ies de pe băncile școlii pentru că aproape nimic nu stă în fața pasiunii unui om. Îmi place să cred că oricât ai antrena corpul, tot mintea e cea care face partea cea mai grea. Prin urmare, sunt aici să îți pun la îndemână toate materialele menite să spargă tiparele mentale care te opresc din progres.

Sportul, disciplina, sănătatea fizică și psihică pot veni cu mari beneficii în viața fiecăruia dacă le înțelegem rostul. Deși societatea în care trăim îi cataloghează ca fiind slabi pe cei ce apelează la unelte de psihoterapie, life coaching, psihologie, NLP coaching, etc., părerea mea e că puterea unui om stă în capacitatea acestuia de a identifica nevoile din viața sa, urmând apoi satisfacerea acestora. Lucrez de peste 4 ani în ceea ce presupune ”antrenamentul minții” și am răzbit alături de câteva mii de oameni pe drumul spre o minte sănătoasă/echilibrată.

Chiar dacă alegi să intri în echipa TeamRun pentru plăcerea de a face sport și planul tău pe termen lung nu e performanța, eu sunt aici pentru momentele în care simți că treci printr-un blocaj, ai nevoie de un sfat sau de o altă perspectivă în ceea ce privește o anumită arie a vieții tale.”

WhatsApp Image 2021-11-20 at 8.43.39 PM